top of page

Mallorca T2F (TRIcamp) 11-13

Updated: Apr 8, 2019

5.4 - 7.4.2019


Tak a je to tu. Posledné 2 tréningové dni premiérového kempu tímu Tri 2 Fly sa chýria ku koncu. Hor sa do nich!


Deň 11

Nemusíme si vôbec klamať. Naše telá už v tieto dni zďaleka nie sú v panenských štádiách. Skôr sa dajú prirovnať k automatizovaným (ruským) mierne škrípajúcim strojom, ktoré sú pripravené na predom nastavený výkon. (alebo by aspoň mali byť). Také tie schátrané kedysi dobre vyzerajúce lady. Ale späť k veci...


6:30 zvoní budík a vstávame do "práce". Do bazéna skáčeme o 7:00 (ok, v 11ty deň to bolo o 7:15) pod taktovkou striktného vedúceho Pavla Jé. v našom milovanom sesterskom komplexe Viva Blue.


Ako už býva po rannej dávke konštantného topenia sa zvykom, nasleduje časovka na raňajky, ktoré už konštantne stíhame ltt na zatváračku (hlad nepozná tímového priateľa, odpadneš z časovkárského háku = neješ).


Stlačiť predpredjedlo, predjedlo, hlavné jedlo, zajedlo, preddezert a dezert, nasleduje mužská cca 25minútová relaxačná fáza (toaleta) a čas chystania sa na druhú fázu.


Formentor vol.2, ľahká jazda na rozvoj aeróbnej kapacity zmenila svoj účel v prvom kopci, kde stopy laktátu našich mohykánov stekajú prúdom doteraz. Hlavné motto kempu "radšej umrieť ako zvesiť nohy a nechať sa poraziť tímovým parťákom" nám z hláv nevytĺkli ani hodiny už odbitej a ubolenej driny... zvyšok jazdy sa niesol v podobnom duchu, takže nie je sa veľmi o čom rozpisovať.. fotky teda prirodzene nie sú.. Však "sranda" musí byť.


Večerný 50 minútový výklus niektorí z nás zvolili na bežiacom páse (rozumná prevencia pre dodržanie slova "výklus"). Keď ledva točíš nohami pri tepoch 128úd/min., vieš že sústredenie bude mať nepochybne dobrý vplyv aj na mentálnu prípravu.


Deň 12

Posledný tréningový deň a letmý ranný pohľad do tréningového kalendára hovorí v jednoduchosti len toto: "(Plávanie, Bike 2hod - (25min tempo) + Beh 50min - (40min tempo alebo progresívne tempo)"... papier znese.. avšak nielen papier, mohykáni z T2F taktiež! Odmakané, odpotené, odbojované.



Čas na tradíčnú tímovú seansu na izbe 538, podvečerné obžerstvo (klasické bomby od Purenuts.energy a Marva.sk), videá rôznych žánrov, pár pivečiek a lokálnej dobroty s názvom "Tunel" (díky Verbo, nikdy viac), regenerácie vďaka reboots.sk a množstva priblblých rečí hodných 13člennej čisto chlapskej komunity + hodnotenia dňa a kempu ako takého...



Deň 13

... deň Z je tu. Viete aký je primárny rozdiel medzi typickou či už pasívnou alebo aktívnou dovolenkou/výletom, a triatlonovým sústredením? Človek sa z TRIkempu fakt veľmi teší domov... Avšak pokiaľ nie z dôvodov osobných/praktických, ale z rýdzo fyzických, tak všetko je na správnom mieste.


Pokiaľ by nám niekto pred pár mesiacmi, keď len vznikala myšlienka projektu a tímu Tri 2 Fly povedal, že sa nám podarí dať dokopy takúto partiu ľudí a skvelých športovcov a následne s nimi zorganizovať takéto sústredenie, asi by sme tomu neverili...


Zhodnotiť jeho úroveň a kvalitu nech zhodnotia už zúčastnení, naša komunita je malá a my veríme, že už teraz máme miesto na tejto srdcu nám blízkej "scéne"... a to sa ešte len rozbiehame :-)


Ďakujeme všetkým zúčastneným za vašu energiu, našim partnerom top4running.sk, bikeunion.sk, purenuts.energy, marva.sk a reboots.sk za podporu a vám (+-2om čitateľom) za váš čas v priebehu posledných dvoch týždňov. Pokiaľ sme vás naším športom a aktivitami aspoň trochu zaujali a nadchli, sme len radi.


S pozdravom triatlonový tím Tri 2 Fly #viacakoklub

------------------------------------------------------------------------------------------

PS: pre fajnšmekrov aj menší sumár 13ich dní:


PLÁVANIE

38KM

CYKLISTIKA

860KM (10100m.)

BEH

110KM


53 hodín tréningu

37 tréningových jednotiek

∞ nadávok, preklínania, úsmevov a zábavy



Ďakujeme, a na záver si dovolíme ešte jeden poučný citát zo sústredenia: "Ako povedal že mi nie mu vtedy, ako hej no mu mne bežal, a tak mu vtedy nie?"


tím T2F

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page