top of page

Mallorca T2F (TRIcamp) Deň 2-3

Updated: Apr 8, 2019

27 - 28.3.2019




Tak ako každý deň, aj tento začal ranným plávaním, kde naše nemaličkosti opäť vzbudzovali záujem okolitého sveta. Po rozdaní úsmevov a podpisov, sme naskákali spolu s chalanmi (Vincom, Majom, Džejkom, átď..) do plaveckých dráh. Nadšenie (ale nie morálka) začala opadať po 6ej 200ke, avšak to je už iný príbeh nehodný heroických výkonov našich šampiňónov.




2. fáza - po prijatí 5600kcal (raňajky) a následnom chichútaní a túlkaní na izbičkách, nastal čas na bike. Po prvom "ľahúčkom" dni (cca 20min v červenej zóne), sme zvolili rovinatú etapu. Španielske dediny s historickým nádychom a zákazom vjzadu takmer v každej uličke majú svoje čaro. Rýchly obed a "ľahké" tempíčko v "aeróbnej" zóne (PS: nový slovný výraz do kartotéky "na prehodnotenie") späť po nábreží do Alcúdie.




Nie nie, príjemný deň chalanom ešte neskončil.

3. fáza: z bicykla naplánovaný ľahší, ideálne "aeróbny" brick, čiže bike > beh sa pohyboval v rozmedzí 4 až 7 km a v tempách... "aeróbnych" (pre viac info z tréningových jednotiek nás sleduj na strave - Tri 2 Fly)


28ho sme sa krásne rozmnožili. Deň ako lusk od začiatku vytváral veľké otázniky. Podľa tréningového plánu mal totižto prísť prvý "neľahký"/"nevyplavací"/"nevyklusací a "neaeróbny" deň... Nemé, zvesené a bledé tváre prebudila ranná hlavná sériá v bazéne 3x (5x100+500)..

... ktorú vystriedal poobedňajšia bežecká séria na dráhe, pri ktorej čerstvý člen kempu s iniciálkami M.V. priniesol nový pohľad na výraz "6x1km rýchlo".. (sledujte tú stravu)


- hor sa zregenerovať už mierne otrasené telá, ráno s úsmevom podpisovať kartičky a plniť sponzorské povinnosti, potom odplávať, odbikovať, odbehať... a však to poznáte.

Pozravujeme na Slovensko! Chýbate nám. (fakt!)


PS: pár fakt dobrých fotiek od perfektného fotografa (a ešte lepšieho atléta) Peťa Kováča. ĎAKUJEME!

PS 2: pre viac info, videá a LIVE vstupy sleduj náš instagram: "tri.2.fly"





0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page